Presentació


Benvingudes i benvinguts a aquesta plagueta virtual!

L'objectiu fonamental d'aquest bloc és poder compartir una part minsa d'aquest espai social que ens proporciona la Internet a través d'aquest invent que en diuen la WEB2.0 amb les i els participants en el curs "Un Ratolí a l'Aula", organitzat pel CEP de Palma. El curs se centra en com introduir les TIC a l'aula d'infantil i sobre els recursos educatius que ens poden ser d'ajuda en aquesta tasca. El bloc ens servirà com a plataforma de comunicació, a més a més del Moodle, per a l'intercanvi de documents, idees, experiències, ... Un recurs més, a la fi, per aprendre junts i construir coneixement.

diumenge, 22 de març del 2009

El Titella Digital: construim les parts del titella

Hem emprat diferent programari per al tractament de la imatge i hem creat les parts del nostre titella per després confegir-les i animar-lo.


Hem emprat fonamentalment programari com






També hem emprat algun recurs en línia per treballar la cara i les seves parts com el que podeu trobar a http://flashface.ctapt.de/


També hem emprat programari per l'enregistrament de sons i el seu tractament. El que millor respon a les nostres necessitats és l'Audacity i la llibreria de conversió a mp3.

Audacity llibreria mp3 lame

Per confegir el titella i elaborar l'objecte d'aprenentatge hem emprat les eines de dibuix vectorial de l'Open Draw i per a l'animació i control del titella hem emprat les eines de presentació de l'OpenImpress ( OpenOffice.org)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada