Presentació


Benvingudes i benvinguts a aquesta plagueta virtual!

L'objectiu fonamental d'aquest bloc és poder compartir una part minsa d'aquest espai social que ens proporciona la Internet a través d'aquest invent que en diuen la WEB2.0 amb les i els participants en el curs "Un Ratolí a l'Aula", organitzat pel CEP de Palma. El curs se centra en com introduir les TIC a l'aula d'infantil i sobre els recursos educatius que ens poden ser d'ajuda en aquesta tasca. El bloc ens servirà com a plataforma de comunicació, a més a més del Moodle, per a l'intercanvi de documents, idees, experiències, ... Un recurs més, a la fi, per aprendre junts i construir coneixement.

dilluns, 23 de març del 2009

El trencaclosques del titella

A partir de la nostra producció inicial hem experimentat amb diferents opcions que ofereixen actualment les possibilitats de la WEB2.0 per a mostrar-la en el nostre bloc i compartir-la a la Internet
Aquí teniu un exemple de com podem crear trencaclosques en línia i activar-los des del nostre bloc.
El recurs el trobareu a JigsawPlanet, un lloc web que ens permet pujar les imatges que ens interessin, triar el nombre de peces, la forma, podem posar la imatge en petit per tenir una ajuda, o podem posar la opció "ghost" on veurem difuminada per darrera la imatge. Després genera el codi html en diferents opcions per incrustar-lo al nostre Blog.

El resultat el podem incrustar en forma d'enllaç sobre la imatge per resoldre el trencaclosques en una nova finestra del navegador, o incrustar-lo directament al bloc. Aqui teniu un exemple de cada:

Enllaç des de la imatge


O incrustat al propi bloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada